Επιλογή Σελίδας

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση των παραγγελιών μπορεί να γίνει με

 1. Αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ πληρώνοντας κατά την παράδοση της παραγγελίας για παραγγελίες έως 200€ (Ισχύει μόνο για Ελλάδα και υπάρχει *Επιπλέον χρέωση +3,00€).
 • Η αντικαταβολή πραγματοποιείται μόνο με μετρητά και ισχύει για όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, σε παραγγελίες άνω των 100€ μπορεί να σας ζητηθεί ως προκαταβολή το 25% της τελικής αξίας της παραγγελίας. Αυτό συμβαίνει διότι τα προϊόντα μας κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και όχι μαζικά.

 1. Με προπληρωμή μέσω Paypal (Επιπλέον χρέωση ανάλογα το τελικό κόστος της παραγγελίας)
 2. Μετρητά, μέσω παραλαβής από το κατάστημα
 3. Με προπληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Η πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης πραγματοποιείται αυστηρά από τράπεζα σε τράπεζα της ίδιας ονομασίας, διαφορετικά τα εμβάσματα των τραπεζών βαραίνουν εσάς. Αυτό σημαίνει πως εκτός της προμήθειας που θα ζητήσει η δική σας τράπεζα, θα πρέπει στην τελική αξία της παραγγελίας να προσθέσετε +4,00€.

Σε περίπτωση που η διαφορά δεν εξοφληθεί άμεσα υπάρχουν δύο επιλογές

 • Η αποστολή της παραγγελίας σας δεν θα πραγματοποιηθεί ωσότου εξοφληθεί η διαφορά.
 • Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί κανονικά αλλά θα χρεωθείτε την διαφορά των 7,00€ πριν παραλάβετε το δέμα σας με την μορφή της αντικαταβολής.

  Δηλαδή 4,00€ το έμβασα + 3,00€ η αντικαταβολή.

Οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι οι εξής:

 • Τράπεζα Πειραιώς.
  Αρ. Λογαριασμού : 6238-136342-728
  IBAN: GR63 0171 2380 0062 3813 6342 728

  Όνομα δικαιούχου: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΠΛΑΝΟΓΛΟΥ

Custom Σχέδια

Στα custom σχέδια (σχέδια που έχετε αποστείλει οι ίδιοι σε εμάς) εφόσον ενημερωθείτε από εμάς μέσω email θα πρέπει να καταθέσετε ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένου και των μεταφορικών.

Σημαντική Ενημέρωση:

Μετά από συνεχής περιστατικά επιστροφής παραγγελιών με την μέθοδο της αντικαταβολής λόγω μη παραλαβής τους από τον πελάτη η εταιρεία μας Smartshirt.gr

αποφασίζει πως σε ορισμένες περιπτώσεις, παραγγελίες που καταχωρούνται με το ίδιο τηλέφωνο, email ή όνομα και ακυρωθούν  ή δεν παραληφθούν από την Courier από ευθύνη του πελάτη η εταιρεία μας διατηρεί κάθε δικαίωμα στην επόμενη σας παραγγελία, μετά από τηλεφωνική ή ηλεκτρονική σας ενημέρωση, να μην προχωρήσει στην υλοποίηση της με την μέθοδο της αντικαταβολής αλλά να ζητήσει να προ εξοφληθεί το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας πριν προχωρήσει στην υλοποίηση της.